`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Head

Head Graphene XT Extreme Pro

Head Graphene XT Extreme Pro

 • Head Graphene XT Extreme Pro
 • Head Graphene XT Extreme Pro
 • Head Graphene XT Extreme Pro
 • Head Graphene XT Extreme Pro

Head Graphene XT Extreme Pro

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Head Graphene XT Extreme Pro

Spelet är aggressiv, är spinn din gå till stroke och makt ditt mellannamn. Tja, då EXTREME PRO är din racket. Det är den tyngsta och styvaste av de extrema racketar, som ger dig en mycket mer kraft, tryck och snurra så att du kan gå all in hela tiden. Graphene XT-tekniken förskjuter vikt där du behöver det för en snabbare spel medan racket s rundare form ger dig snurra måste du lägga din motståndare i hans ställe. Lägg en flashig gul konstruktion historia och den enda frågan kvar är om du är redo för detta.

Specifikationer:

Vikt (unstrung): 315 g / 11,1 oz

Balans: 310 mm / 1 1/3 i HL

Längd: Standard, 685 mm / 27 i

Teknologi:

Grafen xt:

När spelas med en Graphene racket, du aldrig vill missa extra swing det ger dig med varje skott. Föreställ dig nu nästa steg i denna revolutionerande teknik: Grafen XT, en ny generation av huvud racketar. Vi satt i världens starkaste och lättaste material i ett ännu bättre sätt att ge dig optimal viktfördelning för en snabbare swing och mer makt.

ÖKAD svingvikt: Vikt har skiftats till spetsen och grepp, vilket ger bättre manövrerbarhet och ökad svingvikt.

Grafen INTEGRATION: Grafen är integrerad i racketaxeln, vilket gör det mer stabilt och tillåter en optimerad omfördelning av vikt.

MER KRAFT: Spelare generera mer kinetisk energi när de träffar bollen. Med mindre ansträngning är mer kraft genereras.

Snabba upp din UTPRESSNING: Tack vare den förbättrade starkare * materialstruktur av grafen XT, kan vi göra våra racketar upp till 20% lättare ** jämfört med en konventionell racket med motsvarande svingvikten. Med andra ord, har du snabbare racket, men med samma tyngd bakom bollen när du träffar den. Du gör matten! * Upp till 30% högre mekanisk hållfasthet jämfört med HEAD Grafen. (Källa: HEAD Testing) ** Grafen XT REV jämfört med IG Speed ​​Pro. (Källa: HEAD Testing)

HEAD Grafen XT Technology Viktfördelning

Snabba upp din SPEL: Vi hade en bra titt på dagens tennis och vad som verkligen behövs. Spelare tenderar att ha en högre racket huvud hastighet och fler rotationsracketrörelser för mer spinn och makt. Bra spelare är anpassade genom att träffa bollen mer mot spetsen. Vi optimerade konstruktionen av vår grafen XT racket på ett sätt som vi lägger vikt där det behövs mest. Resultatet: en upp till 10% *** bättre energiöverföring. Ju bättre energiöverföringen, desto högre bollhastighet, desto snabbare ditt spel. *** Grafen XT hastighet Rev Pro vs. IG Speed ​​Pro - på 5 cm högre träffpunkten. (Källa: HEAD Testing)

CAPTURE, UTVÄRDERA & DELA: Väl ansluten i HEAD racket tillåter liten sensor som visar realtid skott visualiseringar på smartphones och surfplattor och samtidig visning av inspelade videor och sköt statistik.


Välkommen till vårt Head Graphene XT Extreme Pro specjalerbjudande! Tänk på smashinn när du vill förnya ditt tennis och paddelmaterial. smashinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Head så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Tennisracketar .

Funktioner Head Graphene XT Extreme Pro

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga