up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start flecha

Petzl

Petzl

Categorieën

Electronica

Alles ( Petzl )

Nieuwe producten

Bekijk alle producten flecha

Meest verkocht

Bekijk alle producten flecha

Over Petzl

Halverwege de jaren 70 werd het bedrijf opgericht door Fernand Petzl. Petzl is een populaire naam en alom bekend om zijn klimuitrusting, koplampen, speleologie-uitrusting en trekking- en bergsportproducten. Hoofdlamp of koplampen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Deze producten krijgen veel bekendheid bij zowel de sportgemeenschap als het grote publiek. Bij slecht weer of in donkere gebieden waar je gaat, moet je een koplamp hebben om incidenten te voorkomen, omdat je veiligheid onze belangrijkste zorg is.
Voor alle liefhebbers van bergwandelen, speleologie en klimmen is Petzl een vertrouwde naam voor de hoogwaardige apparatuur en accessoires. Om het meeste uit uw avontuurlijke buitenactiviteiten te halen, moet u ons assortiment kwaliteitsproducten bekijken dat beschikbaar is tegen redelijke prijzen.

clouse menu Afronden