`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Head

Head YouTek Graphene PWR Prestige

Head YouTek Graphene PWR Prestige

Head YouTek Graphene PWR Prestige

  • Head YouTek Graphene PWR Prestige
  • Head YouTek Graphene PWR Prestige
  • Head YouTek Graphene PWR Prestige
  • Head YouTek Graphene PWR Prestige
  • Head YouTek Graphene PWR Prestige

Head YouTek Graphene PWR Prestige

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Head YouTek Graphene PWR Prestige

Power voldoet aan precisie. Het PWR Prestige-racet combineert kracht en precisie om op de prestatie van de Prestige-raketen te lijken.

specificaties:

Gewicht: 270 g 9,5. oz

Breedte: 26/26/28 mm 26/26/28 mm

Balans: 340 mm 1/3 HL

Lengte: Standaard 695 mm Standaard 27 1/3

Stringpatroon: 16/19

Technologie:

HET VERBALEN VAN DE BALANCE VAN DE KRACHT:

Speel je beste spel ooit met Graphene ™:

De nieuwe kerntechnologie van HEAD introduceert het sterkste en ligh-testmateriaal van de wereld: Graphene ™.

Graphene ™ is in 2004 ontdekt, en bestaat uit een enkele tweedimensionale laag koolstofatomen. Dit materiaal heeft een breeksterkte 200 keer groter dan staal, waardoor het de ultieme substantie is voor het maken van nieuwe HEAD tennisracket frames met uitzonderlijke eigenschappen.

Graphene ™ -technologie zorgt voor de eerste keer voor een optimale herverdeling van het gewicht in HEAD-raketen. Door het gebruik van Graphene ™ in de as kan het gewicht in het midden van het tennisracket worden verminderd. In plaats daarvan kan het gewicht worden verplaatst van de racquet shaft naar meer functioneel relevante gebieden in de punt en grip.

Deze unieke constructie biedt spelers een ongeëvenaarde manoeuvreerbaarheid en een verhoogde swinggewicht. Met andere woorden, een racket met Graphene ™ is makkelijker te schommelen en maakt nog meer krachtige shots mogelijk. En dat geeft tegenstanders een erg moeilijke tijd.

Graphene ™ biedt voor de eerste keer een optimale herverdeling van het gewicht aan de punt en de greep.

Graphene ™ is het sterkste en lichtste materiaal ter wereld

Bij de bouw van HEAD-raketen maakt het een herverdeling van het gewicht van de raketas tot de punt en grip mogelijk.

Met deze geoptimaliseerde herverdeling van het gewicht in het racquet genereren spelers meer kinetische energie als ze de bal raken. Met minder inspanning wordt meer kracht gegenereerd.

Graphene ™ is geïntegreerd in de raketas, waardoor het stabieler wordt en een geoptimaliseerde herverdeling van het gewicht mogelijk maakt.

Gewicht is verschoven naar de tip en grip, waardoor betere manoeuvreerbaarheid en verhoogde swinggewicht.

TECHNOLOGIES WORDEN INDIVIDUELE:

YouTek ™ combineert superieure technologieën die perfect passen bij uw individuele behoeften. Of uw spel agressief en avontuurlijk of consequent en glad is, YouTek ™ verbetert uw prestatie en brengt het beste uit in u.

Youtek ™:

TECHNOLOGIES WORDEN INDIVIDUELE:

YouTek ™ combineert superieure technologieën die perfect passen bij uw individuele behoeften. Of uw spel agressief en avontuurlijk of consequent en glad is, YouTek ™ verbetert uw prestatie en brengt het beste uit in u.

VERWERP JE SPONTANTHEID MET D3o ™:

HEAD legt op met slim materiaal.

D3o ™ behoort tot de categorie 'slimme materialen', dat is een futuristisch materiaal met abnormale gedragskarakteristieken.

Meer specifiek behoort d3o ™ tot een subcategorie van "dilatant schuimen", die hun gedrag dramatisch veranderen onder dynamische belasting of impact.

Geïntegreerd in de lay-up en gepositioneerd in de schacht van de racquet, biedt d3o ™ nieuwe mogelijkheden voor tennisspelers.

De d3o ™ -technologie is in staat om de behoeften van de spelers te herkennen tijdens verschillende beroertes (het kan zich aanpassen aan u). Bij hoge snelheidsimpacten (agressieve schoten) sluiten de slimme moleculen zich binnen nanoseconden en verhogen de stijfheid van het gehele racquetframe dramatisch om maximale kracht te geven.

Bij langzame snelheidseffecten (slice of drop shots) absorberen de d3o ™ moleculen de impact om een ​​zachtere aanraking voor een beter gevoel te geven. Wat betekent dit voor een tennisspeler? Passende schoten zijn nog moeilijker en dalen schoten nauwkeuriger en belonen je spontaniteit en ondersteunen je moedige beslissingen.

VERMINDER JE FRICTION OM UW KRACHT TE BOOGEN:

HEAD grommets met Teflon wrijving reducerende polymeer.

Wrijving is een kracht die de beweging van een koord vasthoudt wanneer het in contact komt met een grommet. De nieuwe HEAD Grommets met Teflon®-wrijvingsverminderende polymeer zorgt voor een zelfsmeerend effect in het basismateriaal, waardoor de snaren door de grommets glijden met bijna geen wrijving voor veel minder energieverlies en veel meer vermogen.

Conventionele Grommets:

Wrijving is aanwezig tussen de grommet en de touw die een mate van weerstand biedt tijdens de balbotsing, waardoor energieverlies en minder vermogen tot gevolg hebben.

HEAD Grommets met Teflon® wrijvingsverminderende polymeer:

Het Teflon® wrijvingsverminderende polymeer zorgt voor een laag wrijvingscontactoppervlak waardoor de snaren met vrijwel geen wrijving door de grommets kunnen glijden. Bewegen zonder weerstand, behoudt de snaren hun energie tijdens de botsing, waardoor ze meer vermogen krijgen.

Tijdens het snijproces maakt het Teflon® wrijvingsverminderende polymeer in het grommet systeem meer evenwichtige en consistente spanning mogelijk. Het HEAD grommet systeem neemt deze wrijving weg, waardoor er een meer ware spanning is die grotere snoepjes biedt!

Teflon® is een geregistreerd handelsmerk van DuPont® en wordt onder licentie van HEAD SPORT GmbH begonnen


Bij de tennis en padel tennis winkel, smashinn, kunt u verschillende maten vinden voor Head YouTek Graphene PWR Prestige en in verschillende kleuren. Bovendien, kunt u ook uw bestelling compleet maken met gerelateerde producten van Head YouTek Graphene PWR Prestige zoals de categorie Tennis rackets van onze online tennis en padel tennis winkel. Lees onze expert advies gidsen over tennis en padel tennis uitrusting en ook de Head YouTek Graphene PWR Prestige beoordelingen.

Functies Head YouTek Graphene PWR Prestige

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review of vraag de experts

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy