`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zamst

Zamst Zk 7

Zamst Zk 7

  • Zamst Zk 7
  • Zamst Zk 7
  • Zamst Zk 7

Zamst Zk 7

Tuotekuvaus Zamst Zk 7

ZK-7 on holkkityyppiset polvituki kanssa puoliavoin rakenne, joka tarjoaa täydellisen istuvuuden ja estää liukastumisen. Crisscrossed ja yhdensuuntaiset hihnat tehokkaasti puristus ja voimakas anterior vakautta säären.


Ainutlaatuinen hartsi pysyy parantaa sivusuunnassa / mediaaliset vakautta ja mahdollistavat sujuvan fleksio ja laajennus. Ihanteellinen ACL / PCL tuki.


Zamst Zk 7a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Zamst:n tuotteita, kuten Zk 7, löydät ne omasta tennis & padel verkkokaupastasi smashinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. smashinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä tennis & padel varusteita Zamst:lta.

Ominaisuudet Zamst Zk 7

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje