`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Wilson

Wilson Revolve 200 m

  • Wilson Revolve 200 m
  • Wilson Revolve 200 m

Wilson Revolve 200 m

Tuotekuvaus Wilson Revolve 200 m

Suurin Spin • Suurin spin johdettu omaan UHMW lisäaineen avulla jouset voivat liikkua vapaasti ja napsahtavat takaisin nopeasti

Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi tennis & padel verkkokaupastamme. Osta Wilson Revolve 200 m alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin tennis & padel tuotteisiin Tennismailat ja täydennä varusteitasi smashinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Wilson Revolve 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Wilson pyörii

-

Erittäin hyvä köysi. Joustavuus ja hallinta!

Hyvä ostos.

-

Tunnettu jäljellä oleva tuote, hyvä hankinta, nopea toimitus. Suositellaan aina 100%

Wilson-pyörivä kelauslanka 200 m

-

Tuote on toimitettu erittäin nopeasti Turkkiin. Eikä ollut mahdollisuutta kokeilla narua jo itsensä eristämisen takia kotona :)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje