`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Wilson

Wilson Pro 60 Units

Wilson Pro 60 Units

  • Wilson Pro 60 Units
  • Wilson Pro 60 Units
  • Wilson Pro 60 Units

Wilson Pro 60 Units

Tuotekuvaus Wilson Pro 60 Units

Perfect tuntuma käytössä maailman parhaat pelaajat Federer, Serena Williams

Wilson Pro 60 Units:een kuuluu Wilson:n takaama valmistajan takuu. Wilson:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme tennis & padeltuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. smashinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Tennismailat tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Päälliskahvattuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Wilson Pro 60 Units

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Wilsonin kierros

-

60 kappaleen pakkaus on todella kätevä !!! Turvallinen osto .Odotuksia vastaava tuote

Ylärenkaat

-

Markkinoiden parhaat pidikkeet

Paras

-

ehdottomasti parhaat ylikuormitukset melkein jokaisessa tilanteessa kuin absoluuttisessa päiväntasaajan alueen kosteudessa - kun ne tulevat edelleen toiseksi vain alkuperäisen tornan takana ... kun avattiin kylpyamme, en nähnyt yhtään nauhaa ja olin hieman ärsynyt. Olen tottunut siihen, että wilson pro -teippiä on kääritty ulkopinnan ympärille suorakaiteen muotoisesti taitettuna-style-pro-pakkauksina, mutta teippi on kuitenkin vieritetty näiden kunkin otteen muutaman ensimmäisen käärän sisäpuolelle. Ei ongelmaa.

Bon tuottaa

-

täydellinen, vain etsimäsi!

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote, mielestäni parhaimmista ylijäämistä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje