`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Wilson

Wilson Badminton Tour Set

  • Wilson Badminton Tour Set
  • Wilson Badminton Tour Set

Wilson Badminton Tour Set

Tuotekuvaus Wilson Badminton Tour Set

Wilson Badminton Tour Sarja sisältää 4 Hyper 6000 mailat, 3 shuttlecocks, sulkapallo net, 2 teräsputket, koukut ja terminen pussin.Ominaisuudet:


4 Hyper 6000-sarjan metalliseos mailat

3 Shuttlecocks

Sulkapallo net

2 Steel navat

Koukut

Thermal bag


Jos pidät Wilson Badminton Tour Set:sta, tutustu myös muihin Wilson:n tennis & padeltuotteisiin Tennismailat osastollamme ja Sulkapallomailat katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia smashinn:ssa, omassa tennis & padel verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Wilson Badminton Tour Set

Ikä
Säie
Tasapaino
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen laatu

-

Me todella piti tuotteen laadusta, on totta, että ensimmäinen pyörä rikkoi ensimmäisessä pelissä, mutta se voi olla meidän virheemme. Erittäin hyvä ja täydellinen varustus. Kaikki mitä tarvitset pelataksesi.

Tuotteen laatu

-

Koko sarja oli erittäin hyödyllinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje