`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Wildcountry

Wildcountry Sport Bra Top Woman

Wildcountry Sport Bra Top Woman

  • Wildcountry Sport Bra Top Woman
  • Wildcountry Sport Bra Top Woman
  • Wildcountry Sport Bra Top Woman

Wildcountry Sport Bra Top Woman

Tuotekuvaus Wildcountry Sport Bra Top Woman

Sport Bra Top on ihanteellinen valinta päivittäiseen harjoituksen. Tämä kilpailija takaisin rintaliivit on suunniteltu toimimaan alla tahansa liivi sen ohuet olkaimet mahdollistaa kiipeilijä liikkua ja kierre mihin tahansa suuntaan. Kuminauhallinen alla bändi alapuolella rintakuva tukee turvallisen ja mukavan taas neljä suuntaan joustava materiaali tarjoaa hyvän hengittävyyden. Edessä alkuun koostuu kahdesta kerroksesta luoda tasku irrotettava tyynyt. Tencel. Sport Bra Top on peräisin puumassa kestävistä puista; se on pehmeä, hengittävä ja mukava ihoa vasten.

Ominaisuudet:

Neljä tapa venyttää

irrotettava tyynyt

kevyt tuki

Avoimet takaa

Sweat siirtävä

Helppo hoitoinen

Saatavana Melon ja Cyan Blue

Tekniset tiedot:

kankaat:

175gmÇ - 62% polyesteriä, 33% Tencel®, 5% elastaania.


Älä odota enää ostaaksesi Wildcountry Sport Bra Top Woman reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, smashinn:sta löydät myös muita Alusasut tuotteita Naisten vaatteet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Wildcountry Sport Bra Top Woman ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Alusasut tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Wildcountry Sport Bra Top Woman

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvälaatuinen liitu

-

Laadukas liitu, mutta lohkojen koko on liian pieni minulle.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje