`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Victory endurance

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Tuotekuvaus Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Pysäytä energiaa!

Gel -valmiste, joka sisältää kofeiinia, joka tuottaa välitöntä energiaa

Parantaa suorituskykyä

Natriumin kanssa

Kuvaus:

Yksinkertaisten hiilihydraattien, kofeiinin ja natriumin yhdistelmä geelimuodossa energian aikaansaamiseksi ja viivyttämällä väsymystä liikunnan aikana. Täydennys kofeiinilla ja Guaranalla, mikä vähentää väsymystä ja parantaa aineenvaihduntaa.

Geelillä on optimaalinen rakenne eikä se vaadi myöhempiä nesteen saantia nieltäessä.

Sen ainutlaatuinen seos sisältää:

Yksinkertaisten hiilihydraattien (dekstroosi, sakkaroosi ja fruktoosi) seos, jossa on kolme glykeemistä indeksiä (korkea, keskisuuri ja matala) oikeissa suhteissa (2: 1: 1) välitöntä energiaa välttäen samalla glukoosipikarien välttäminen.

Kofeiini ja Guarana: ainesosat, joilla on ergogeeninen effet, mikä parantaa suorituskykyä. Lyhyellä aikavälillä se stimuloi keskushermostoa (keskushermostoa) lisäämällä keskittymiskykyä jne. Pitkällä aikavälillä se auttaa: 1) aktivoimaan rasvan aineenvaihduntaa, helpottamaan sen käyttöä energiaa ja parantamaan suorituskykyä (tämä estää liiallisen glykogeenin hajoamisen) 2) parantaa lihasten supistumista ja 3) viivästyttää väsymystä.

Natrium (100 mg / geeli): tämä komponentti on välttämätön kestävyysurheilun dehydraation estämiseksi, koska se säilyttää nestettä lihassoluissa. Natriumlisäaineet ovat välttämättömiä, koska osa hukkaan hukkaan.

Ergonomisessa säiliössä on helppo kuljettaa ja käyttää liikuntaa.

Käyttö:

Kestävyysharjoituksiin:

Jos haluat edistyneen tason, ota geeli 30 minuutin välein, keskiarvo 45 minuutin välein ja alhaisen tason noin tunnin välein voimakas liikunta.

Joukkueurheiluun:

Ota geeli puoliksi.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi tennis & padel verkkokaupastamme. Osta Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin tennis & padel tuotteisiin Terveys ja ravinto ja täydennä varusteitasi smashinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Se suorittaa tehtävänsä

-

Se täyttää tehtävänsä, vaikka maku on säännöllinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje