`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Victory endurance

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Tuotekuvaus Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Non Stop Energy!

Nopea energiahuolto.

Korkea hiilihydraatteja.

Plus natriumia.

Kuvaus:

Energia Up! Geeli on väkevöityä hiilihydraattigeeliä, joka antaa lisätehoa huipputehokkuuden aikana, ja se on saatavana kolmella herkullisella makuudella: sitruuna, appelsiini ja vesimeloni. Gel, jonka absorptio on nopea, koska se on yhdistelmä dekstroosia, fruktoosia ja sakkaroosia. Geeli on helposti assimiloitu sen johdosta, että se on nestemäisen geelin muodossa, varsinkin kun se on liikuntaa, ja se on ihanteellinen, kun tarvitaan ylimääräistä energiaa.

Sävellys:

Yksinkertaiset hiilihydraatit MIX: dekstroosi, fruktoosi ja sakkaroosi suhteessa 2: 1: 1. Nämä komponentit absorboituvat nopeasti antamaan välittömästi energiaa, kun niitä tarvitaan eniten, jolloin Energy Up tarjoaa ihanteellisen ylimääräisen energian.

Natriumliuoksen lisäaine: 100 mg / 40g. Natrium on elektrolyytti, joka mahdollistaa talteenoton. Koska natrium menetetään hikiharjoituksen aikana, tämä tuote antaa ylimääräisen määrän natriumia vedyn kulutuksen edistämiseksi, mikä lisää yleistä hydratointia ja suorituskykyä. Veden kulutusta suositellaan Energy Up! Geeli.

Lisäksi Energy Up! Gel on esitelty erityisessä pakkauksessa, joka on helppo kuljettaa ja käyttää urheilun aikana.

Käyttö:

Juo yksi geeli joka 30 45 minuutin aikana liikunnan aikana.


Ostaessasi Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels-tuotteeseesi, jonka olet ostanut smashinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, tennis & padel-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Victory endurance:n kokoelmaan ja täydentää tennis & padel varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Se suorittaa tehtävänsä

-

Se täyttää tehtävänsä, vaikka maku on säännöllinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje