`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Victory endurance

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Tuotekuvaus Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Energia Up! Gel on keskittynyt hiilihydraatti geeli, joka antaa lisätehoa aikana huippukunnossa, se on saatavilla kaksi herkullista makua: sitruuna ja appelsiini. Geeli, jossa on nopean imeytymisen vuoksi se yhdistelmä dekstroosi, fruktoosi ja sakkaroosi. Geeli helposti sulavaa, koska sen johdonmukaisuutta nestemäisinä geelin, varsinkin harjoituksen aikana, ja se on ihanteellinen ottaa kun ylimääräistä energian tarvitaan.

Sävellys:

Yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja MIX: dekstroosi, fruktoosi, ja sacarose, suhteessa 2: 1: 1. Nämä komponentit imeytyvät nopeasti tarjota välitöntä energiaa, kun eniten tarvittaisiin, mikä energia Up ihanteellinen ylimääräistä energian.

Extra tarjonta Natrium: 100 mg per 40g. Natrium on elektrolyytti, joka mahdollistaa toipuminen. Koska natrium katoaa hien harjoituksen aikana, tämä tuote tarjoaa ylimääräisen määrä natriumia edistämiseksi veden, siis lisäämällä yleistä nesteytyksestä ja suorituskyky paranee. Veden kulutusta suositellaan Energy Up! Geeli.

Lisäksi Energy Up! Gel on esitetty erityinen suunniteltu paketti on helppo kuljettaa ja käyttää urheilussa.


Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels on tuote, jonka löydät Urheilulisät kategoriasta, Terveys ja ravinto:sta, omasta tennis & padelverkkokaupastasi, smashinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista smashinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa tennis & padel:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Se suorittaa tehtävänsä

-

Se täyttää tehtävänsä, vaikka maku on säännöllinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje