`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Victory endurance

Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Tuotekuvaus Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Acombination yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, kofeiini, aminohappoja, elektrolyyttejä ja vitamiineja geelin muodossa, joka viivästyttää väsymys ja improveperformance harjoittelun aikana. Täydennetty kofeiinia ja guaranaa, whichreduce tunne väsymystä ja optimoi aineenvaihduntaa. Presentedin ergonominen paketti helppoon ja kuljetuksessa.

Tämä uniqueblend sisältää:

Carbo Optimaalinen Complex: sekoitus ofcarbohydrates kolmella eri glykeeminen indeksit (korkea, keskitaso ja matala) inthe optimaalisen suhteen (1: 2: 1) välttää glukoosi huiput. Nopea ja pitkä lastingenergy.

Kofeiini ja Guarana: thisingredient on osoittautunut ergogenic toimia eli se parantaa suorituskykyä. Vuonna theshort aikavälillä, se stimuloi keskushermoston kasvaa henkinen painopiste, jne .; se on myös pitkän aikavälin vaikutuksia, koska: 1) se aktivoi aineenvaihduntaa offats helpottaa sen käyttöä energian ja parantaa suorituskykyä savingglycogen; 2) se parantaa lihasten supistumisen.

L Arginiini: aminohappo precursorof Typpihapon kanssa verisuonia laajentava vaikutus, että se parantaa toimitus hapen andnutrient soluihin. Lisäksi tämä aminohappo on ratkaisevaa poistaminen oftoxins tuotettu harjoituksen aikana.

L Taurina: aminohappo, whichimproves osmoregulation, olennaista kestävyyslajeissa. Se parantaa theassimilation muita ravintoaineita.

Elektrolyytit: Jotta getoptimal lihasten vasteen takaisin Elektrolyyttitasapainoon on elintärkeää inendurance urheilua. Tärkein elektrolyyttejä ovat:

Kalsium: Tämä on tärkeä rooli lihasten contractoin ja rentoutumista, hermo johtuminen ja eritystä hormonien muun rooleja.

Kalium: Tärkeä kuljettamisessa glukoosia lihassoluihin. Magnesium: osa yli 300 entsyymien liittyy hermoimpulssien, lihaksen supistuminen ja tuotanto ATP (energia molekyyli).

Natrium ja kloridi: Nämä ovat elintärkeitä oikeassa sääntelyn bodys nesteytyksestä tasapainoa.

Kiitos sen koostumus, Iso Energia on ihanteellinen tuote resisitance koulutusta, koska se lisää bodys nesteytys, vähentää lihasten kouristelua, ja parantaa veden mahalaukun tyhjenemistä, mikä puolestaan ​​ehkäisee ongelmia aiheutuu, kun vievä nesteitä harjoituksen aikana. Se tarjoaa myös nopea, jatkuva energia sekä immediatey korvaa elektrolyyttejä menetetty harjoituksen aikana.


Pidätkö Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels tuotteesta? Käy tennis & padel verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Terveys ja ravintotuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki tennis & padeltuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Terveys ja ravinto valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Victory endurance Energy Up 40gr x 24 Gels

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Se suorittaa tehtävänsä

-

Se täyttää tehtävänsä, vaikka maku on säännöllinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje