`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Victory endurance

Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

  • Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels
  • Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

Victory Endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

Tuotekuvaus Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

Ihanteellinen yhdistelmä geelin muodossa, monimutkaisia ​​ja yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja, aminohappoja, elektrolyyttejä ja vitamiineja lisätä kestävyyttä harjoituksen aikana. Välittömästi korvaa elektrolyyttejä menetetty harjoituksen aikana, mikä vähentää lihasten kouristelua.

Sen hämmästyttävä koostumus sisältää:

Carbo Optimaalinen Complex: yhdistelmä yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, jotka parantavat imeytymistä ja energiankäytön bodys soluja.

Haaraketjuisia aminohappoja (BCAA): Nämä ovat välttämättömiä aminohappoja välttämätöntä lihasten kasvua ja elpymistä. He myös taistella tunne väsymystä tai "Keski väsymys" aiheuttama epätasapainossa pitoisuuden BCAAta ja tryptofaani.

L Arginiini: Amino acid joka parantaa poistamisesta toksiinien, jotka on tuotettu aikana voimakas liikuntaa.

Tauriini: Aminohappo, joka parantaa osmoregulation prosessit, jotka ovat elintärkeitä kestävyyslajeissa.

Elektrolyytit: kestävyyslajeissa uudelleen perustamisesta Elektrolyyttitasapainoon soluissa on tärkeää tuottaa hyviä lihaksen vaste. Tärkeimmät ovat:

Kalium: Tärkeä kuljetuksesta glukoosin lihassolujen.

Magnesium: osa yli 300 entsyymien liittyy hermoimpulssien, lihaksen supistuminen ja tuotanto ATP (energia molekyyli). natrium ja

Kloridi: Nämä ovat elintärkeitä oikeassa sääntelyn elimistön nesteytyksestä tasapainoa.

B6- ja B1: Tärkeää metaboliaan proteiineja ja hiilihydraatteja vastaavasti.


Mitä mieltä olet Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet tennis & padelverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Victory endurance:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Terveys ja ravintotuotteille.

Ominaisuudet Victory endurance Energy Boost 42gr x 24 Gels

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ei kofeiinia, valoa vatsaan

-

Erittäin mukava geeli, käytin Energy Up -yritystä saman yrityksen johtamiseen usean vuoden ajan. Tässä on ylimääräisiä raaka-aineita, jotka voivat auttaa kilpa-ajopäivinä. Lisäksi sillä ei ole kofeiinia, kuten muut tuotteet, jotka lisäävät HR: täni

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje