`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Varlion

Varlion Retro Polo

Varlion Retro Polo

Varlion Retro Polo

  • Varlion Retro Polo
  • Varlion Retro Polo
  • Varlion Retro Polo
  • Varlion Retro Polo

Varlion Retro Polo

Tuotekuvaus Varlion Retro Polo

Ominaisuudet:


- Kangas: 5% COOLTECH, 35% polyesteri, 135 gsmTekniikka:


Stretchway:


- Stratchway tekniikka tämän vaatteen voit enemmän liikettä ja mukavuutta, joka on sovitettu täydellisesti kehon becayuse sen elastinen yhteen suuntaan.


Kosteus Management Tech:


- Tämän tekniikan hiki caudsed kun exersing ei kostuta kankaan sisältä, vaan kuidut kangas kulkee kosteuden suoraan ulkopuolella ja pitää kankaan kuiva lähellä kehoa.


Quick Dry


Jos etsit korkealaatuisia Pikeepaidat tuotteita, siinä tapauksessa Pikeepaidat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Varlion Retro Polo:a, jonka tämänhetkinen hinta on 31.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. smashinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia tennis & padel varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Varlion Retro Polo:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Varlion Retro Polo

Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje