`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Varlion

Varlion Avant H One Woman

Varlion Avant H One Woman

Varlion Avant H One Woman

  • Varlion Avant H One Woman
  • Varlion Avant H One Woman
  • Varlion Avant H One Woman
  • Varlion Avant H One Woman

Varlion Avant H One Woman

Tuotekuvaus Varlion Avant H One Woman

PAINO: 325/355 g

Pisaranmuotoinen maila, joilla on hyvä tasapaino tehon ja valvonta.

Valmistaja avulla lasi kaksisuuntaisen putkimainen, 38 mm EVA FLEXCORE ydin laminoitu kangasta lasikuidusta. Kyllästetty yksinomainen VARFLEX epoksihartsin kehittämä Varlion, jotta saada korkeimman joustavuus ja kestävyys, peitetty dioksidi titaani kerros.

Suunniteltu kanssa kuusikulmainen runko ja pitkänomainen ydin. Molemmat tekniikat on käytetty viime vuosina meidän peli PRO, tunnettu tarjoamiseksi jäykempi ja aerodynamiikka runkoon ja suurempi iskupinnan vastaavasti ja mahdollistaa paremman oppisopimuskoulutukseen ja kilpailukykyä pelaajalle.

On suositeltavaa pelaajille, jotka etsivät tasapainoinen maila vallan ja valvonnan heidän pelata.


Hyödy nyt Varlion Avant H One Woman tarjouksistamme. tennis & padel verkkokaupastamme, smashinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden tennis & padel varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin tennis & padel kategorioihin ja löydä suosittuja Varlion-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Varlion Avant H One Woman

Tasapaino
Kehysten koostumus
Väri
Muoto

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai kysy asiantuntijaryhmältämmä kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne