up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Tecnifibre

Tecnifibre

Tecnifibre, Pelaajien yritys

Tecnifibre on tukenut pelaajia heidän urheilukokemuksessaan yli 40 vuoden ajan yksinkertaisesta tiedottamisesta lähtien: jokainen pelaaja on ainutlaatuinen, ja pelaaminen sopivilla varusteilla on avain suorituskykyyn.

Merkkijonojen teknologisista innovaatioista syntynyt brändi on nyt laajentanut asiantuntemustaan kaikissa tuoteryhmissä: jouset, mailat, pallot, tekstiilit, laukut, narukoneet jne., Mikä mahdollistaa nyt 2/3 liiketoiminnasta ulkomailla.

Nykyään Tecnifibre on vahva kumppani joihinkin ATP Pro Tourin suurimpiin tapahtumiin, mutta se seuraa myös joitain tunnettuja maailmanluokan pelaajia, kuten Daniil Medvedev ja Iga Swiatek (tennis) tai Mohamed Shorbagy ja Nour el Sherbini (squash).

Osana Lacoste-konsernia vuodesta 2017 lähtien brändi kasvaa jatkuvasti, mutta pysyy uskollisena läheisyytensä, aitoutensa, innovatiivisuutensa ja jakamisensa arvoille, ja sillä on hyvin selkeä tarkoitus: tulla tärkeäksi tuotemerkiksi sen pelaajayhteisölle.


mailat Squash

mailat Squash

mailat Tennis

mailat Tennis

Nauha

Nauha

laukku

laukku

Pallot

Pallot

lasten vaatteet

lasten vaatteet

Osastot

Lasten vaatteet

Laukut

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Padel-mailat

Pallot

Tennismailat

Tuotemyynti

KAIKKI( Tecnifibre )
clouse menu Sulje