`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportlast

Sportlast Pro Calf

  • Sportlast Pro Calf
  • Sportlast Pro Calf

Sportlast Pro Calf

Tuotekuvaus Sportlast Pro Calf

Ominaisuudet:

ASTEITTAINEN COMPRESSION

20 25 mmHg

Tekniset tiedot:

Kokoonpano: Poliamida: 87%, Elastano: 13%

Technologies:

Clevertex:

Se on älykäs kangasta, jossa kaksinkertainen kosteutta imevä kerros. Sisäkerroksen imee hikoilua ja toinen kerros, valuu hiki pintaan haihdutettiin. Tämä tekniikka pitää ihon kuivana.

3D-tasolla:

3D-Layer tekniikka on jalka sänky sijaitsee sisällä sukka. Se s A mikrokapseleita pohja anti slip alue, jonka tarkoituksena on välttää rakkuloita ja ihon ärsytystä.


Tutustu nyt tennis & padel valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Sportlast-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. smashinn:sta, omasta tennis & padel verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Sportlast tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Sportlast Pro Calf. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Sportlast Pro Calf

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava tuote

-

Hyvä tuote saatu. Se on mukava tuote, joka täyttää puristamistavoitteensa. Vasikan pituus on kooltaan odotettua pidempi. Tuote vastaanotettiin oikeassa muodossa ja ajoitetusti.

Kolme hyvää

-

Kolme hyvää

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje