`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportlast

Sportlast Pro Calf

  • Sportlast Pro Calf
  • Sportlast Pro Calf

Sportlast Pro Calf

Tuotekuvaus Sportlast Pro Calf

Ominaisuudet:

ASTEITTAINEN COMPRESSION

20 25 mmHg

Tekniset tiedot:

Kokoonpano: Poliamida: 87%, Elastano: 13%

Technologies:

Clevertex:

Se on älykäs kangasta, jossa kaksinkertainen kosteutta imevä kerros. Sisäkerroksen imee hikoilua ja toinen kerros, valuu hiki pintaan haihdutettiin. Tämä tekniikka pitää ihon kuivana.


Tunnetko jo kaikki Sportlast Pro Calf:n ominaisuudet? smashinn:ssa, valikoimme tennis & padeltuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Miesten vaatteettuotteita, tsekkaa koko Käsien ja jalkojen lämmittimet valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Sportlast, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien tennis & padel asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Sportlast Pro Calf

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava tuote

-

Hyvä tuote saatu. Se on mukava tuote, joka täyttää puristamistavoitteensa. Vasikan pituus on kooltaan odotettua pidempi. Tuote vastaanotettiin oikeassa muodossa ja ajoitetusti.

Kolme hyvää

-

Kolme hyvää

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje