`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportlast

Sportlast Premium Calf

  • Sportlast Premium Calf
  • Sportlast Premium Calf

Sportlast Premium Calf

Tuotekuvaus Sportlast Premium Calf

Ominaisuudet:

ASTEITTAINEN COMPRESSION

20 25 mmHg

Tekniset tiedot:

Poliamida: 63%, Elastano: 11%, Pa + ION Ag: 26%

Technologies:

Clevertex:

Se on älykäs kangasta, jossa kaksinkertainen kosteutta imevä kerros. Sisäkerroksen imee hikoilua ja toinen kerros, valuu hiki pintaan haihdutettiin. Tämä tekniikka pitää ihon kuivana.

Iones de plata:

Kierteet hopeaioneja, jotka tarjoavat mikrobilääkkeiden ominaisuudet, kykenee tuhoamaan bakteereja, sieniä, viruksia ja alkueläimiä. Hopea toimii lämmönsäätelyjärjestelmää puolestaan ​​antibakteerinen ja anti hajua.


Sportlast Premium Calf on täydellinen valinta täydentääksesi tennis & padel varusteitasi. smashinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti smashinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, tennis & padel verkkokaupastamme voit löytää muita tennis & padel tuotteita, jotka sopivat yhteen Sportlast Premium Calf:n kanssa.

Ominaisuudet Sportlast Premium Calf

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje