`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Viper 4

Salming Viper 4

Salming Viper 4

Salming Viper 4

Salming Viper 4

  • Salming Viper 4
  • Salming Viper 4
  • Salming Viper 4
  • Salming Viper 4
  • Salming Viper 4
  • Salming Viper 4

Salming Viper 4

Tuotekuvaus Salming Viper 4

Salming Viper on nopeatempoinen ketterä kenkä, jolla on matala profiili ja erinomainen vakausominaisuudet. Se sisältää parhaimmat Salming Indoor-kenkäteknologiat ja sitten jotkut. Jos olet Salming Race -mallin fani, löydät Viperin alemman ja vähemmän iskunvaimennuksen etupuolen alueella, mikä mahdollistaa entistä lähempänä istuimen tuntua ja kevyemmän ja hengittävän yläosan. Rakenne on peräisin Salming Running -kengän tuotevalikoimasta, jossa se on hyvin vastaanottanut sen kolmikerrosjärjestelmällä, jossa ainutlaatuinen Salming ExoSkeleton? pitää jalka oikeassa asennossa lateraalisten liikkeiden ja suorituskykyisten toimintojen aikana. Ketterä, nopeatempoinen, matala profiili? Kyy.

Tekniset tiedot:

Pino: 20 mm keskeltä kanta 14 mm jalka pallo

Välipohja: RunLite?

Ulkopohja: XR110?

Vuori: verkko

Paino: 324 g

Pudotus: 6 mm

tekniikka:

turvakaari:

Ulkopohjan sisäpuolella kasvanut säde helpottaa jalan siirtymistä sisäänpäin ja kärki työntyy pois. Saavutettuun pysähtymispalloon squashilla tai kattaen sormipallon laukausta helpotetaan RollBarilla? teknologiaa.

TGS 62/75:

Vääntöohjausjärjestelmä. Jalka kantapään ja jalka pallo (62% kengän) on suunniteltu ylimääräistä vakautta, joka päättyy ns? Baletti? linja, 75 ° kulma. 75 asteen eteen olemme varustaneet kengän joustavammin, jotta voimme stimuloida jalkojen luonnollisia liikkeitä. TGS 62/75 ottaa huomioon kaikki kulkukauden arviointiperusteet. Samalla se pehmentää kitkan aiheuttamia kantoja sivuttaisten liikkeiden aikana. Kenkä taipuu täsmälleen oikeissa paikoissa, mikä stimuloi jalkojen luonnollisia lateraalisia ja eteenpäin suuntautuvia liikkeitä.

tukiranka:

Ekso-luurangon rakenne vakauttaa jalka sivuttaisliikkeille ja pienentää paineita MTP-nivelissä (Metatarsophalangeal-nivelet). On tärkeää, että jalka pysyy keskenään sivuttaisena, välttäen kitkaa ja sivuvoimia jalkapohjan pehmeissä osissa, erityisesti etusivun alla.

Ergo Heelcup:

Vakauttamaan ja kiinnittämään kantapään, joka on avain suuren istuvuuden ja mukavuuden aikaansaamiseksi, olemme kehittäneet uuden anatomisen Ergo Heel Cupin, joka on hiukan pidempi kuin keskimääräinen kantapää.

LMS:

Lateral Movement Stabilizer on erityisen suunniteltu kevyt integroitu kaksoisvääntöyksikkö, joka tukee jalkaa nopeiden ja epäsäännöllisten sivuttaisliikkeiden aikana.

Runlite:

Välipohjalla on erityinen High Abrasion Injection EVA RunLite? jonka tarkoituksena on luoda mukava tunnelma tuomioistuimelle. Se on kevyt ja reagoi pintaan aivan ensimmäisestä askeleesta.

XR110:

Jotta voisit hallita koko tämän kulmakivetuloksen, XR110-ulkopohja on ylimääräinen tahmea kehitetty yhdiste!

LMS +:

Nopeat sivusuojat altistavat jalkaa vaaratilanteeksi, jotta se kääntyisi ulospäin ja aiheuttaisi vammoja. LMS + (Lateral Movement Stabilizer Plus) on ainutlaatuinen muotoilu, jonka positiivinen kulma on 11 °, mikä estää jalan liikkuvan ulospäin.


Salming Viper 4:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, tennis & padel verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Salming Viper 4. Sisäpelitossut tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Salming Viper 4

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje