`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Viper 2

Salming Viper 2

Salming Viper 2

Salming Viper 2

  • Salming Viper 2
  • Salming Viper 2
  • Salming Viper 2
  • Salming Viper 2
  • Salming Viper 2
  • Salming Viper 2

Salming Viper 2

Tuotekuvaus Salming Viper 2

Salming Viper on nopeatempoinen ketterä kenkä, jolla on matala profiili ja erinomaiset vakavuusominaisuudet. Se sisältää parasta Salming Indoor -kenkäteknologiaa ja sitten joitain.
Jos olet Salming Race -mallin fani, löydät Viperin alempana ja vähemmän vaimentaen etujalan aluetta, mikä mahdollistaa lähempänä kenttätunnetta sekä kevyemmän ja hengittävämmän yläosan.
Rakenne on peräisin Salming Running kenkätuotevalikoimasta, missä se on otettu erittäin hyvin vastaan kolmikerroksisella järjestelmällä, jossa ainutlaatuinen Salming ExoSkeleton pitää jalkan oikeassa asennossa sivuttaisliikkeiden ja korkean suorituskyvyn aikana. Ketterä, nopeatempoinen ja matalaprofiilinen The Vper.
Especificaciones:
Peso: 315 g (koko UK 9)
Tamaño de la suela: 6 mm


Löydä suosikki Miesten kengätmallisi ja nauti tennis & padelsta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Salming Viper 2:n. Jos sinulla kysyttävää Salming Viper 2:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä tennis & padelasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Salming Viper 2

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje