`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Team

Salming Team

Salming Team

  • Salming Team
  • Salming Team
  • Salming Team
  • Salming Team

Salming Team

Tuotekuvaus Salming Team

Salming Team Polo on valmistettu mukavasta puuvillakankaasta. Se on neulottu kontrastiviistejä kauluksessa ja holkissa. Suunniteltu painotuotteilla ja Salming-merkkipainikkeilla.

Ominaisuudet:

Neulottu kontrastiväli kauluksessa ja hihan päätyissä

Painettu logo

Sovita: löysä

Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% puuvillaa


Tunnetko jo kaikki Salming Team:n ominaisuudet? smashinn:ssa, valikoimme tennis & padeltuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Miesten vaatteettuotteita, tsekkaa koko Pikeepaidat valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Salming, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien tennis & padel asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Salming Team

Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje