`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Team Reversible

  • Salming Team Reversible
  • Salming Team Reversible

Salming Team Reversible

Tuotekuvaus Salming Team Reversible

Salmingin tyylikäs kääntyvä takki, joka on valmistettu vedenpitävästä nailonmateriaalista, pitää sinut lämpimänä ja näyttää todella hyvältä. Kaksi vetoketjullista taskua, rintatasku ja huppu.

Ominaisuudet:

Wendejacke

Taschen mit Reißverschlüssen

gedruckte Logot

abnhembare Kapuze

Tekniset tiedot:

materiaali:

100% nailonia


Ostamalla Salming Team Reversible:n, voit olla varma tennis & padelvarusteidesi laadusta. Lisäksi, smashinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi tennis & padelkaupaksesi ja keskity Salming-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. tennis & padel asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten vaatteetvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Salming Team Reversible

Vetoketjun pituus
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje