`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Team Hood

Salming Team Hood

  • Salming Team Hood
  • Salming Team Hood
  • Salming Team Hood

Salming Team Hood

Tuotekuvaus Salming Team Hood

Salming Team Hood on valmistettu mukavasta puuvillan / polyesterikankaasta, jossa on erittäin pehmeä harjattu sisäpuoli.

Siinä on kaksi kädensijaa ja joustavat rannekkeet Hem- ja Sleeve-avauksissa.

Hood-säätö on suunniteltu kaksivärisellä pyöreällä johdolla ja painettu logot.

materiaali:

80% puuvillaa 21% polyesteriä.Jos etsit tennis & padelvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu smashinn:aan. Salming:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla tennis & padeltuotteilla on täysi Salming:n takaama takuu. Valitse yksi Lasten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Lasten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Salming Team Hood on paras tuote tennis & padeltavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Salming Team Hood

Sukupuoli
Vetoketjun pituus
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje