`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Strike

Salming Strike

Salming Strike

Salming Strike

Salming Strike

Salming Strike

  • Salming Strike
  • Salming Strike
  • Salming Strike
  • Salming Strike
  • Salming Strike
  • Salming Strike
  • Salming Strike

Salming Strike

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salming Strike

Strike hame on mukava hame, jossa on pukeutunut ulkoasu. Se on valmistettu kudotusta 4-suuntaisesta joustavasta polyesteri- / elastansuikusta, jossa on jäähdytysteho, joka pitää sinut viileänä ja kuivana. Hame on suunniteltu täydellisesti sovitettuun sisävaippaan ja pehmeään ja joustavaan vyötäröpaneeliin polyesteri / elastaaniin. Anna tuomioistuimelle tyyli ja luottamus Salming Strike Hameen.

Salming Strike:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Hameettuotteita Naisten vaatteet kategoriastamme omasta tennis & padel verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Salming-tuotteita smashinn:ssa, löydät laajan valikoiman tennis & padeltuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Salming on sitoutunut kehittämään ja parantamaan tennis & padelkokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Salming Strike

Pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje