`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Strike

Salming Strike

Salming Strike

Salming Strike

Salming Strike

  • Salming Strike
  • Salming Strike
  • Salming Strike
  • Salming Strike
  • Salming Strike
  • Salming Strike

Salming Strike

Tuotekuvaus Salming Strike

Strike Tank Top on valmistettu polyesteri / elastanssikudoksella, jossa on kontrastiväriset olkahihnat. Asennus on suunniteltu naisrungolle, jossa on tyylikäs selkäraja ja säännöllinen istuvuus. Tämä on erinomainen vaihtoehto lämpimämmässä kunnossa tai sisätiloissa.

Osta nyt Salming Strike niinkin edulliseen hintaan kuin 37.99 $. Salming:n valmistama Strike:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. smashinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille tennis & padeltuotteille. Tarkastele kaikkia Naisten vaatteet-osastomme T-paidat:a.

Ominaisuudet Salming Strike

Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje