`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Strike Skirt

Salming Strike Skirt

  • Salming Strike Skirt
  • Salming Strike Skirt
  • Salming Strike Skirt

Salming Strike Skirt

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salming Strike Skirt

Lakko Wing on valmistettu joustavasta polyesteri / elastaani CoolFeel materiaali, joka pitää kuivana. Helma on suunniteltu sisäiset shortsit, jotka ovat täydellinen istuvuus. Astu kentälle tyylillä ja luottamusta!

Jos olet kiinnostunut Salming:n Strike Skirt tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten vaatteet tuotteet Salming-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Salming suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia tennis & padel tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Salming Strike Skirt jo tänään!

Ominaisuudet Salming Strike Skirt

Pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje