`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Rough Diamond 110 m

  • Salming Rough Diamond 110 m
  • Salming Rough Diamond 110 m

Salming Rough Diamond 110 m

Tuotekuvaus Salming Rough Diamond 110 m

Rough Diamond - pelimuutori!

Uusi DoubleAR Rough Diamond -jono on ainutlaatuinen teho ja kosketus. Se antaa jopa 20% enemmän vaikutusta ja parantaa huomattavasti jännitteitä. Jälkimmäinen on mahdollinen käyttämällä äskettäin kehitettyä materiaalia - HyperNylon, joka tarjoaa paremman polymeerin kireyden vakautta.

DoubleAR HyperNylon tuotetaan koekstruusioprosessin avulla ja lopulta sovellamme prosessia, jolla saadaan karkea pintarakenne lisäämään ylimääräistä spintaa palloon.

Huomaa! Pre-stretch merkkijono 5%, kun lyödään maila paras tulos.


Salming Rough Diamond 110 m:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Salming:n tuotteista ja muista tennis & padeltuotteista, tsekkaa myös Tennismailat tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme smashinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Salming Rough Diamond 110 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje