`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Pure

Salming Pure

Salming Pure

Salming Pure

Salming Pure

Salming Pure

  • Salming Pure
  • Salming Pure
  • Salming Pure
  • Salming Pure
  • Salming Pure
  • Salming Pure
  • Salming Pure

Salming Pure

Tuotekuvaus Salming Pure

Tämä pää on valmistettu polyesterikankaasta, jossa on viileä kohokuvioitu tuloste. Paneelit polyesteriverkossa edessä ja takana ovat funktionaalinen yksityiskohdat parantamaan hengittävyyttä. Yläosassa on mahtavalta naisliike, joka on tiukasti rintakehän päällä ja löysää lantiota vasten. Se on suunniteltu racer back -ratkaisulla ja hyvin sijoitettu runkopalkki takana. Tämä pala on tyylikäs valinta, jossa on paljon toimintoja, erinomaista korkeaa koulutusta ja lämpimiä olosuhteita varten.

Ominaisuudet:

Korkea hengityksensuojaus

Coolfeel

Heijastavat yksityiskohdat

Kohokuvioitu tulostus


Salming Purea on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Salming:n tuotteita, kuten Pure, löydät ne omasta tennis & padel verkkokaupastasi smashinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. smashinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä tennis & padel varusteita Salming:lta.

Ominaisuudet Salming Pure

Ikä
Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje