`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Oak Polo

  • Salming Oak Polo
  • Salming Oak Polo

Salming Oak Polo

Tuotekuvaus Salming Oak Polo

Väri: Punainen / valkoinen

Sukupuoli: Miehet

Materiaali: 100% puuvillaa

Kokovalikoima: S-XXL

SKU: 1166656 0507

Salming klassinen polo tehdään puuvilla pikeet kangas kontrastivärisellä epäsymmetrinen paneelit. Suunniteltu ylellisyyttä kaulus kontrasti kalanruoto nauhalla ja kirjailtu No Nonsense logon takana. Salming logobrodeeraus rinnassa ja merkki hihassa, tämä on poolopaita ”että vähän ylimääräistä”.

Ominaisuudet ja toiminnot


• Brodeeratut logot


• Brodeerattu patch


• Laadukas puuvilla närkästyneenä kangas


Suunnitteletko Salming Oak Polo:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi smashinn:n, tennis & padelkaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 57.49 $, ainoastaan rajoitetun ajan! smashinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Salming-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla tennis & padel tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Salming Oak Polo

Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje