`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Kobra

Salming Kobra

Salming Kobra

Salming Kobra

Salming Kobra

  • Salming Kobra
  • Salming Kobra
  • Salming Kobra
  • Salming Kobra
  • Salming Kobra
  • Salming Kobra
  • Salming Kobra

Salming Kobra

Tuotekuvaus Salming Kobra

Upouusi Salming Kobra on nopeatempoinen ainutlaatuinen yhdistelmä kevyt, iskunvaimennus ja vakauden. Yhdessä kaikkien ainutlaatuinen Salming teknologioita, Kobra on kiedotaan yhteen ketterä kenkä.

Tekniset tiedot:

Paino:

298 g (koko UK 9)

Pudota:

8 mm


Tervetuloa Salming Kobra erikoistarjoukseemme. smashinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia tennis & padelvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa tennis & padeltuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Sisäpelitossut.

Ominaisuudet Salming Kobra

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Tuote on ok, mutta merenkulku viivästyttää hyvin pettymystä

-

Malli on erittäin miellyttävä käyttää ja visuaalisesti kaunis, nähdäksesi pitkällä aikavälillä. Toisaalta suurta tasoa lähettämispäivänä ei täysin kunnioiteta, kengät saapuivat 16 päivää tilauksen jälkeen, koska ne lähetettiin 2 päivää arvioidun toimituspäivän jälkeen. Otin yhteyttä asiakaspalveluun, joka tarjoutui peruuttamaan tilaukseni ennen toimitusta tai en pyytänyt tätä: kaupallinen ele olisi ollut tuntuva.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje