`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Instinct Response 110 m

  • Salming Instinct Response 110 m
  • Salming Instinct Response 110 m

Salming Instinct Response 110 m

Tuotekuvaus Salming Instinct Response 110 m

ULTRANYL - INSTINCT VASTAUS

Ultranyl on vallankumouksellinen materiaali pystyy korjaamaan kaikkia heikkoudet perinteisen nailonia (jännitystä huolto, kestävyys) ja parantaa sen positiiviset ominaisuudet (voima, tuntea ja mukavuutta). Instinct Response ja Instinct Everlast on sekoitus nailon 6 ja nailon 6,6, jotka yhdistetään salaisen yhteistyössä puristamiseen kaava, määrittää uuden standardin nylon jouset maailmassa.

Tekniset lab tiedot osoittavat, että Ultranyl on 50% enemmän jännitystä stabilityt han standardi Thermonyl ja 75% enemmän jännitystä vakautta kuin yhteinen Nylon monofilamentteja. Edelleen Tech Lab tiedot osoittavat, että Instinct vastaus on satunnaisia ​​hyvät Rebounce ominaisuudet, kuten teho.

tiedot:

Materiaali: Ultranyl

Halkaisija: 1,22 mm (mitata 17)

Rec jouset jännitys: 9 11 kg

Tärkeimmät ominaisuudet: Virta, Feel, kestävyys

Kestävyys: Erittäin hyvä


Juuri nyt, Salming Instinct Response 110 m on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. smashinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Tennismailat katalogista Säie kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Säie tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Salming Instinct Response 110 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje