`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Hector Pant

  • Salming Hector Pant
  • Salming Hector Pant

Salming Hector Pant

Tuotekuvaus Salming Hector Pant

Väri: Musta

Sukupuoli: Unisex

Materiaali: 100% polyesteri

Fit: Regular fit, tiukka vasikka

SKU: 1196677 0101

Salming Hector HZ ja housut on valmistettu toiminnalliseen polyesteriä, jossa on löysä ja mukava. Kontrasti yksityiskohdat edessä ja takana luonnehtivat Salmings joukkue kulumista kokoelma, joka tekee tämän HZ täydellisen komplementaarinen lämmetä pala. Suunniteltu Salming logolla teipillä ja kirjailtuja logoja, tämä on itsestään selvä valinta, kun olet lähdössä pelin tai harjoitusten aikana.

Ominaisuudet ja toiminnot


• Korkea hengittävyys


• Kiristin vyötäröllä


• Brodeeratut logot


• Salming Woven logo nauha


Tutustu nyt tennis & padel valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Salming-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. smashinn:sta, omasta tennis & padel verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Salming tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Salming Hector Pant. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Salming Hector Pant

Sukupuoli
Housujen tyyppi
Pituus
Rajaus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje