`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Challenge Slick 110 m

  • Salming Challenge Slick 110 m
  • Salming Challenge Slick 110 m

Salming Challenge Slick 110 m

Tuotekuvaus Salming Challenge Slick 110 m

TERMONYYLI - HAASTE

Käytetään parasta laatua italialaista nylonta ja levitetään yli - 15 ”sisäistä” käsittelyvaihetta, jotta saadaan Thermonyl ensimmäinen korkealaatuinen nailonmonofilamenttilanka, joka on saatavana squash-markkinoilta. DoubleAR on onnistunut siinä, missä muut ovat epäonnistuneet: luomaan monofilamentin, jolla on sama (tai jopa enemmän ...) teho kuin korkealaatuisella monisäikeisellä, joka kykenee sietämään squash-pallojen aiheuttaman äärimmäisen iskun. Termonyyliä käytetään Salming Challenge -jonoon.

Thermonylille voimme tarjota myös Bi-väriteknologian, jonka avulla voimme tuottaa ainutlaatuisen filamentin, jolla on vuorottelevat värit vaikuttamatta langan ominaisuuksiin. Challenge-merkkijono antaa meille tarjota rajattoman määrän mahdollisia mukautusmahdollisuuksia.

Ainutlaatuinen Thermonyl-materiaali antaa Challenge-merkkijonon:
Puhdas suorituskyky
Suuri tunne, ja;
Poikkeuksellinen voima.

Materiaali: Thermonyyli
Halkaisija: 1,18 mm (mittari 17)
RecordStringsTension: 9 11 kg
Pääominaisuudet: Tunne, Voima, Pyöritys
Kestävyys: Hyvä


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi tennis & padel verkkokaupastamme. Osta Salming Challenge Slick 110 m alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin tennis & padel tuotteisiin Tennismailat ja täydennä varusteitasi smashinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Salming Challenge Slick 110 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje