`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Carlton

  • Salming Carlton
  • Salming Carlton

Salming Carlton

Tuotekuvaus Salming Carlton

Carton Cap on valmistettu yksinoikeudella akryyli / villakangasta. Se on laadukas etu- ja sivupoikkeja 3D-kirjonta- / huovasovelluksessa. Korkissa on säädettävä selkänoja, joka sopii kaikkiin koihin. Tämä korkki täydentää Salmingin aitoa ulkoasua, joka sopii täydellisesti satunnaisiin tilanteisiin tai aurinkoisiin päiviin.

Tekniset tiedot:

Materiaali: akryyli / villa


Salming Carlton on paras tuote tennis & padeltavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Päähineettuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset smashinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Salming-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Salming Carlton

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje