`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Carlton

  • Salming Carlton
  • Salming Carlton

Salming Carlton

Tuotekuvaus Salming Carlton

Carton Cap on valmistettu yksinoikeudella akryyli / villakangasta. Se on laadukas etu- ja sivupoikkeja 3D-kirjonta- / huovasovelluksessa. Korkissa on säädettävä selkänoja, joka sopii kaikkiin koihin. Tämä korkki täydentää Salmingin aitoa ulkoasua, joka sopii täydellisesti satunnaisiin tilanteisiin tai aurinkoisiin päiviin.

Tekniset tiedot:

Materiaali: akryyli / villa


Haluatko tietää, mitä muita tennis & padeltuotteita Salming tarjoaa? smashinn:sta voit tilata kaikkia Päähineet tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Salming Carlton on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Salming Carlton

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje