`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Adder

Salming Adder

Salming Adder

Salming Adder

Salming Adder

  • Salming Adder
  • Salming Adder
  • Salming Adder
  • Salming Adder
  • Salming Adder
  • Salming Adder
  • Salming Adder

Salming Adder

Tuotekuvaus Salming Adder

Upouusi Salming Adder on innostunut suuresti Salming Vipen menestyksestä monessa suhteessa.

Salming Adder tarjoaa alimman profiilin (korkeus maanpinnasta jalkaisiin) kaikista Salming-sisäkengistä. Tämä mahdollistaa mahtavan tunnelman ja hyvän stabiiliuden.

Välivaippamateriaali on kevyt EVA-yhdiste ja heel-iskualueella siellä on C35-yhdiste, joka on suunniteltu vähentämään iskuvoimia.

Tekniset tiedot:

Paino:

336 g (koko UK 9)

Pudota:

8 mm


Salming Addera on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Salming:n tuotteita, kuten Adder, löydät ne omasta tennis & padel verkkokaupastasi smashinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. smashinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä tennis & padel varusteita Salming:lta.

Ominaisuudet Salming Adder

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen tuote

-

Tämän tuotteen erinomainen laatu ja hinta-suhde: Suosittelen sitä erittäin urheiluun.

Mukava ja hyvä vastine rahalle

-

Käytän näitä kenkiä käsipalloon ja en voinut olla onnellisempi. Vaikka ne sopivat hieman isokokoisiksi, pito ja vetovoima ovat ilmiömäisiä, ja kengät tarjoavat suurta tukea. Yksi asia on kuitenkin - kengän takana oleva merkki (kantapää) on kulunut nopeasti muutaman käyttötarkoituksen jälkeen. Tämän lisäksi suosittelen ehdottomasti näitä kenkiä kaikille sisätiloissa toimiville pelaajille.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje