`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rossignol

Rossignol Game

  • Rossignol Game
  • Rossignol Game

Rossignol Game

Tuotekuvaus Rossignol Game

PADEL BAG GAME on yksi olkahihna ja erityinen padel-osasto samalla kun tilaa vaatteet ja kengät. Pieni, huomaamaton ulkoinen tasku mahdollistaa nopean pääsyn puhelimeen, lompakkoon ja avaimiin.

Tekniset tiedot:

Mitat: HEIGHT 320MM, Leveys 290MM, LENGTH 560MM

Kankaat: PE600D PE, 600D RIPSTOP, TARPAULIINI, PE 200D, VELVET MICRO FLEECE, THERMO LINING

Tilavuus: 38L


Aiotko hankkia itsellesi suositun Rossignol Game:n? Kaikki Rossignol-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Rossignol Game jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme smashinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman tennis & padel varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Rossignol Game

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje