`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Prince

Prince Warrior Lite

  • Prince Warrior Lite
  • Prince Warrior Lite

Prince Warrior Lite

Tuotekuvaus Prince Warrior Lite

Suositellaan korkean tason pelaajille, jotka käyttävät sitä säännöllisesti, joten he tarvitsevat mukavan ja tukevan kengän. Kalanrintapohja. Lace Wrap 4, joka tarjoaa hyvän tuen ja minimoi kiertymisen. TPU Arch Bridge -järjestelmä. DuraskinXD-järjestelmä lisää joustavuutta ja mukavuutta. Ulkoinen kiila, joka vähentää kantapäähän kohdistuvia vaikutuksia. Ortholiitti sisäpohja, jossa paino on 50% ja tiheys pieni. PRC 1000 pohja, erinomainen veto ja kestävyys erityisesti kovilla pinnoilla.

Tekniset tiedot:

Teknologia: Shock Eraser, Duraskin XD, PRC1000

Sulkemistyyppi: Lace

Pohjalaji: Kalanrintapää padolle ja tennis

Kokoonpano: Duraskin XD

Pohjan koostumus: PRC1000

Mediasuela: PU

Malline: Ortholite

Toe cap: Duraskin XD


Tunnetko jo kaikki Prince Warrior Lite:n ominaisuudet? smashinn:ssa, valikoimme tennis & padeltuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Naisten kengättuotteita, tsekkaa koko Lenkkikengät tennis valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Prince, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien tennis & padel asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Prince Warrior Lite

Court tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje