`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Prince

Prince Warrior Lite

  • Prince Warrior Lite
  • Prince Warrior Lite
  • Prince Warrior Lite

Prince Warrior Lite

Tuotekuvaus Prince Warrior Lite

Vaikka Warrior Lite on edelleen rakennettu tarjoamaan poikkeuksellista vakautta ja kestävyyttä nykyaikaiselle soittimelle, se on pehmeämpi ja nopeampi kuin alkuperäinen. Kengän takapuoli on suunniteltu uudelleen kevyempiin materiaaleihin, jotta se sujuu tasaisemmin ja saumaton. Kengässä on edelleen kova kääre etuosan ympärille, jotta jalkasi lukittuu paikalleen aggressiivisten liikkeiden aikana ja antaa sinulle ylimääräistä kestävyyttä suurilla kulumisalueilla.

Oletko kiinnostunut Prince Warrior Lite:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla smashinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Prince Warrior Lite:sta tuotekuvauksineen yms. Prince on yksi parhaista tennis & padelmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Miesten kengättuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Prince Warrior Lite

Court tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje