`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Prince

Prince Tour XS 200 m

  • Prince Tour XS 200 m
  • Prince Tour XS 200 m

Prince Tour XS 200 m

Tuotekuvaus Prince Tour XS 200 m

Prince Tour XS -lanka tarjoaa kolmiomaisen muodonsa ansiosta erinomaisen pidon palloilla maksimaalisen optimoinnin saavuttamiseksi. Se tarjoaa myös erittäin hyvän energian palautumisen, koska sen joustavuus on suurempi kuin perinteisten yksisäikeisten. Se varmistaa täydellisen hallinnan, jonka avulla voit hyökätä tekemättä monia virheitä.
Koostumus: polyesteri


Jos haluat ostaa Prince:n parhaita Tennismailattuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! smashinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Prince:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista tennis & padeltuotteistamme, kuten Prince Tour XS 200 m. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Prince Tour XS 200 m kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Prince Tour XS 200 m

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje