`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Prince

Prince Tour Team

Prince Tour Team

Prince Tour Team

  • Prince Tour Team
  • Prince Tour Team
  • Prince Tour Team
  • Prince Tour Team

Prince Tour Team

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Prince Tour Team

Ominaisuudet:

Käsien ja repunhihnat.

Ulkoinen lisävaruste tasku.

Erityiset terminen 3 maila taskussa.

Terminen maila lokero.


smashinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia tennis & padel tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Prince Tour Team? Olet onnekas, sillä smashinn:ssä, Laukut katalogissa ja Padel-mailalaukut kategoriassa, tarjoamme muita tennis & padel tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Prince Tour Team

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen bag

-

Se on erittäin tilava ja sen idea hyvin confortable. Aluksi olin huolissani, että se didn't olla erilliset kengille mutta mikäli kenkä laukku sen idea hienosti. Se on sisäinen vetoketjullinen pieniä taskuja arvoesineitä. Laadukkaita materiaaleja. Suositella.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje