`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport TMP 60 1.2kg

  • Nutrisport TMP 60 1.2kg
  • Nutrisport TMP 60 1.2kg

Nutrisport TMP 60 1.2kg

Tuotekuvaus Nutrisport TMP 60 1.2kg

Proteiinit 60, mikä se on?

Proteiinit, joilla on korkein biologinen arvo hiilihydraateilla levuloosina, täydentämään urheilijan ruokavaliota, joka yhdessä päivittäisen harjoituksen kanssa auttaa lihasten kehitystä.

Proteiini 60 tarjoaa yhdistelmän nopeasta proteiinin (herakonsentraatti) ja hitaasta (kaseiinin ja kaseinaatin kalsiumin) imeytymisestä ihanteellisesti kaikkien urheilijoiden ruokavalion täydentämiseen ateriaaikana puolivälistä aamusta puoliväliin.

Proteiinit 60, joissa on 60% proteiinia ravistelua kohti, ovat sopiva täydennys urheilijoille, jotka tarvitsevat suurta proteiinin saantia ja samalla hiilihydraatteja (30%) lihaksen paremman kehityksen aikaansaamiseksi.

Kuinka käyttää:

Liuota 30 g (yksi metri täynnä) 200 ml: aan (yksi lasi) vettä tai rasvatonta maitoa.

Sitä voidaan lisätä myös soseihin, jogurtteihin jne.


Nutrisport TMP 60 1.2kg on paras tuote tennis & padeltavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Urheilulisättuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Terveys ja ravintotuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset smashinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Nutrisport-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Nutrisport TMP 60 1.2kg

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje