`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Stimulred Express 24 Units

  • Nutrisport Stimulred Express 24 Units
  • Nutrisport Stimulred Express 24 Units

Nutrisport Stimulred Express 24 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Stimulred Express 24 Units

Mikä on StimulRED Express?

Annosmäärä (1 30 ml geeliä):

energia:

 

Lyhytketjuiset ja pitkäketjuiset hiilihydraatit (6,5 g):

StimulRED® tarjoaa sinulle oikean määrän lyhytketjuisia ja pitkäketjuisia hiilihydraatteja, jotta varmistetaan energiansaanti ilman, että aiheuttaisi ei-toivottuja verensokeriarvoja (ja siksi insuliinia), jotka ovat vastuussa pelästyneestä "alhaasta" ja rasvahappojen muutoksesta. Koska sen alhainen hydraattipitoisuus on ihanteellinen ihmisille, jotka seuraavat painonhallintaa.

 

Vasodilaatio ja vieroitus:

 

L Arginiini (500 mg):

Aminohappo, joka puuttuu urheilijan suorituskykyyn sen kaksinkertaisen vaikutuksen vuoksi: se suosii liikunnan aikana muodostuneiden (pääasiassa ammonium) aiheuttamien toksiinien poistamista ja stimuloi typpioksidin vapautumista (vasodilatauksesta vastaava kaasu), mikä mahdollistaa suuremman ravinteiden ja hapen virtauksen. lihaksista.

Suorituskyky ja piristysaktiivisuus:

 

Tauriini (1000 mg):

Aminohappo on runsaasti lihaskudoksissa, jolla on tärkeä rooli urheilijan suorituskyvyssä. Se stimuloi ravintoaineiden imeytymistä ja parantaa suorituskykyä sen ansiosta, että se osallistuu neurotransmitterijärjestelmään. Parantaa lihasten reaktiota ja siten suorituskykyä.

Guarana (625 mg):

Guarana-uute nostaa kehon energiatasoja ja parantaa sydän- ja verisuonijärjestelmän toimintaa. Kofeiinipitoisuuden ansiosta sillä on myös stimuloiva vaikutus, joka viivästyy väsymystä urheilijaan ja pidentää resistenssin fyysiseen aktiivisuuteen.

Ginseng (200 mg):

Luonnollinen uutetta, jolla on tonic revitalizing ominaisuuksia. Kiitos stimuloivaa vaikutustaan ​​keskushermostoon, se lisää keskittymiskykyä, lihasten reaktiota ja siten urheilijan suorituskykyä.

Kofeiini (37,5 mg *):

Kofeiini on psykoaktiivinen aine, joka vaikuttaa hermostoon palaamalla kehon "varoitustasot" sen stimuloivan vaikutuksen ansiosta. Se on tieteellisesti osoittanut sen ergogeenisen voiman urheilussa, joka stimuloi energian saantiprosesseja, lisää lipolyysiä ja lisää vastustuskykyä väsymykseen.

* Kofeiinipitoisuus on yhteensä 100 mg

antioksidantti:

C-vitamiinia (60 mg (100% CDR **)):

Hydrosuluble vitamiini, joka erottuu sen antioksidanttisesta tehosta ja puuttumisesta kollageenin muodostumisprosesseihin, ruston ja luiden pääosaan. E-vitamiini yhdistää antioksidanttista aktiivisuuttaan.

** CDR: Suositeltu päivittäinen määrä

Kuinka käyttää:

Ota 1 geeli ennen harjoittelua (enintään 1 geeliä päivässä).


Osta Nutrisport Stimulred Express 24 Units markkinoiden halvimmalla hinnalla! tennis & padel verkkokauppamme, smashinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Terveys ja ravinto lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Nutrisport Stimulred Express 24 Units:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset tennis & padel kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Nutrisport Stimulred Express 24 Units

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Paras gea, jonka olen kokeillut

-

Minusta mielestäni on paras geeli, jonka olen kokeillut. Sillä on kohtuulliset määrät rikkaan maun lisäksi. Se avautuu täydellisesti, eikä yhtäkään ole koskaan puhuttu. Paras mitä olen tavannut ilman epäilystäkään !!!

Täydellinen

-

Nöyrässä mielipiteessäni stim punainen express on yksi markkinoiden parhaimmista geeleistä. Olen käyttänyt tätä tuotetta jo pitkään, enkä vaihtanut sitä kenenkään muun kanssa. Tehokas ennen harjoittelua, erinomainen energiana. Erinomainen maku ja konsistenssi, juuri oikea määrä ainesosia, erityisesti kofeiinia.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje