`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Sportdrink With Caffeine 990gr

  • Nutrisport Sportdrink With Caffeine 990gr
  • Nutrisport Sportdrink With Caffeine 990gr

Nutrisport Sportdrink With Caffeine 990gr

Tuotekuvaus Nutrisport Sportdrink With Caffeine 990gr

Mikä on SportDrink?

Hyvä nesteytys on erittäin tärkeää, jotta mahdolliset urheilija voi suorittaa suurimpaan näiden koulutukseen ja kilpailuihin. Kuitenkin vesi poistaa hikoilun kautta liittyy runsaasti mineraaleja, jotka on keskeinen rooli urheilusuorituksen koska niiden osallistumista metabolisen energian prosesseja ja mekanismi lihaksen supistumisen ja rentoutumista.

Tästä syystä 'isotonic' juomat ovat olennainen täydennys aikana korkea tai matala intensiteetti käyttää. Koska sen loistava muotoiluun, isotoniset juomat sopivat sekä ennen tai jälkeen käyttää, koska ne vastaavat tarpeisiin kehon näitä 3 tärkeitä hetkiä liikuntaa.

Mutta ei mitään juomaa sopii urheilijoille. On syytä pitää mielessä määrän vitamiineja, kivennäisaineita ja sokerit, että urheilija on sopeuduttava mahdollisimman hyvin hänen tarpeisiinsa. Tavoitteena on helpottaa täydentäminen välttämättömiä ravintoaineita urheilullisuutta ja antaa energiaa ja vettä elimistöön.

NutriSport tarjoaa monenlaisia ​​juomia mukautettu intensiteetti liikuntaa, jonka avulla voit täydentää mineraaleja ja vitamiineja tarpeen jatkaa suorituskyky, viivästyttää väsymys, oikein hydraatti kehon ja estää lihaskouristuksia.

 

urheilujuoma

Yhdistelmä kosteuttaa, mineraaleja ja vitamiineja ihanteellinen taistelevat jano ja täydennystä ravinteiden menetti hikoilun kautta. Liuotetaan 700 ml: aan vettä.

esittely

990 g.


Tällä hetkellä, Nutrisport Sportdrink With Caffeine 990gr tuotetta on saatavilla smashinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Nutrisport-merkkisiin tennis & padel tuotteisiin, joita tennis & padel verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Urheilulisät kokoelman malleilla. smashinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Terveys ja ravinto-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat tennis & padel-tuotteet.

Ominaisuudet Nutrisport Sportdrink With Caffeine 990gr

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje