`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Protein Plus Drink Choco 500ml x 12 Units

  • Nutrisport Protein Plus Drink Choco 500ml x 12 Units
  • Nutrisport Protein Plus Drink Choco 500ml x 12 Units

Nutrisport Protein Plus Drink Choco 500ml x 12 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Protein Plus Drink Choco 500ml x 12 Units

Läsnäolo proteiinia ruokavaliossa urheilijoille perustavanlaatuinen keino saavuttaa suotuisa kehitys johtuvat koulutusta. Aminohappoja ja siksi proteiinit ovat rakenteellista perustaa lihaksiston joten ne ovat välttämättömiä ruokavaliossa tahansa urheilija. Kaikkia olemassa olevia lähteitä, heraproteiini on tunnusomaista sen suuri biologinen arvo ja sen runsaus haarautuneita aminohappoja (BCAAs). PROTEIN PLUS on herkullinen ravistetaan, joka tarjoaa korkean biologisen arvon proteiinia ja suuri sulavuus, yhdistettynä hiilihydraatti tarjonta palauttamiseksi tarpeelliset lihasten glykogeenin koulutuksen jälkeen ja B6-vitamiini, joka edistää parempaa imeytymistä proteiinin. Suhteessa 1: 1 (hiilihydraatti-proteiini), Protein Plus avulla voit palauttaa 100% treenien jälkeen.

Tekniset tiedot:

Energia-arvo 161 kcal 322 kcal

Rasvat 0,85 g 1,7 g

Josta: kylläistä 0,5 g 1 g

Hiilihydraatteja 18 g 36 g

Josta: Sokerit 12 g 24 g

Proteiinit 20 g 40 g

Suolaa 0,5 g 1 g

Kuitu 0,6 g 1,2 g

AINESOSAT:

Vesi, maitoproteiinit, sakkaroosi, maltodekstriini, rasvattomasta kaakaota powder1, aromiaineita, L arginiini, natriumkloridia, emulgointiaine (soijalesitiini), sakeuttamisaineita (carrageenan1, guarkumi, ksantaanikumi), stabilointiaine (natriumfosfaatti) (Asesulfaamikalium ja sukraloosi), pyridoksiinihydrokloridi ja väriainetta (E 120).

KUINKA KÄYTTÄÄ:

Ota pullo harjoittelun jälkeen tai tunneista kuin proteiinin lähde.


Haluatko ostaa Nutrisport Protein Plus Drink Choco 500ml x 12 Units:n? Olet oikeassa paikassa! smashinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Urheilulisät malleja. Tutustu nyt uusiin Terveys ja ravinto tarjouksiimme smashinn:ssa. Näitä Nutrisport-merkkisiä Urheilulisät tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Nutrisport Protein Plus Drink Choco 500ml x 12 Units

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje