`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Protein Bar 24 Units

Nutrisport Protein Bar 24 Units

  • Nutrisport Protein Bar 24 Units
  • Nutrisport Protein Bar 24 Units
  • Nutrisport Protein Bar 24 Units

Nutrisport Protein Bar 24 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Protein Bar 24 Units

Mikä on Proteica Bar?

Proteiini tarpeet urheilijan välillä 1 g 2 g per kg kehon painoa päivää kohti, mikä merkitsee tasapainoista ruokavaliota ja mukaan päivittäin lihasten kuihtumista.

Ilmeisesti ei mitään proteiinin lähde on sopivin ruokkivat lihaksia oikein, tästä syystä NutriSport tarjoaa kaksi herkullista baaria erittäin runsaasti proteiinia laatu esimerkillinen biologinen arvo.

Proteica Bar on runsaasti proteiinia ihanteellinen ottaa mihin aikaan päivästä tahansa, molempien harjoittelun jälkeen ja aterioiden välillä varmistaa aminohapoilla että lihakset täytyy kehittää.

Lisäksi heidän tasapainoisen ravintosisällön tekee niistä terveellisen ja tasapainoisen välipala niille, jotka haluavat seurata tasapainoista ruokavaliota.

Proteica Bar on ravintolisä maidon proteiinien kanssa mineraaleja ja vitamiineja, että nopea toipuminen ja kattaa kasvaneiden tarpeiden kovaa fyysistä rasitusta. Sisältää 32% proteiineja ja korkea biologinen arvo.

Yhdessä päivittäisen harjoittelun tukien lihasten kehittämiseen.


smashinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia tennis & padel tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Nutrisport Protein Bar 24 Units? Olet onnekas, sillä smashinn:ssä, Terveys ja ravinto katalogissa ja Urheilulisät kategoriassa, tarjoamme muita tennis & padel tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Nutrisport Protein Bar 24 Units

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Suuri

-

Helppo avata yhdellä kädellä ja hampaita. Helppo syödä ajon!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje