`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Low Carbs High Protein Bar Brownie 16 Units

  • Nutrisport Low Carbs High Protein Bar Brownie 16 Units
  • Nutrisport Low Carbs High Protein Bar Brownie 16 Units

Nutrisport Low Carbs High Protein Bar Brownie 16 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Low Carbs High Protein Bar Brownie 16 Units

Proteiinin vaikutus on välttämätön kaikille niille urheilijoille, jotka haluavat saada elpymisen ja optimaalisen lihasten kehittymisen. Fysikaalisesti aktiivisilla ihmisillä on korkeampia proteiineja kuin muualla väestö, mikä tarkoittaa, että heillä on oltava tasapainoinen ruokavalio ja päivittäinen lihasten hukkuminen.

NutriSportin uusi LOW CARBS HIGH PROTEIN-palkki tuottaa 20 g korkeaa biologista arvoa maitoproteiinia ja alle 2 g sokeria yksikköä kohden. Erinomaisen koostumuksensa ja korkean kuitupitoisuudensa ansiosta se sopii erinomaisesti valkuaisainepakkauksiksi valkaisuruokavalioissa tai painonhallinnassa (satiatiovaikutus) ja fyysisen liikunnan jälkeen lihasten palautumisen edistämisen jälkeen harjoittelun aiheuttaman katabolian jälkeen.

Herkullisista makuista löytyy suklaa brownie, irlantilainen kerma, eksoottinen mango-banaani ja evästeet ja kermat, jotka kaikki ovat vastustamattomalla pehmeällä tekstuurilla.

Suositeltu annos: Ota yksi baari päivässä. (Liiallisella kulutuksella voi olla laksatiivinen vaikutus).


Jos haluat ostaa Nutrisport:n parhaita Terveys ja ravintotuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! smashinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Nutrisport:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista tennis & padeltuotteistamme, kuten Nutrisport Low Carbs High Protein Bar Brownie 16 Units. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Nutrisport Low Carbs High Protein Bar Brownie 16 Units kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Nutrisport Low Carbs High Protein Bar Brownie 16 Units

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote

-

Maukkaita ja vähän hiilihydraatteja

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje