`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Higums With Cafeina 20 Units

  • Nutrisport Higums With Cafeina 20 Units
  • Nutrisport Higums With Cafeina 20 Units

Nutrisport Higums With Cafeina 20 Units

Tuotekuvaus Nutrisport Higums With Cafeina 20 Units

Hiilihydraatit perustuvat energia-aineenvaihduntaa, jotta tulee olennainen osa urheilijan ruokavalioon, koska ne toimivat "polttoaine" käytäntö harjoituksen tuloksena olennaista urheilullinen suorituskyky.

Lohkot HiGUMS tarjoaa hiilihydraatteja muodossa puolikiinteää osien käytäntöjä helppo pureskella ja sulatella. Hyvä vaihtoehto ylläpitämään hiilihydraattien saanti rasituksessa ja varmistaa, että syödä kaloreita tarpeen ylläpitää suorituskykyä ja viivästyttää pelätty "seinä".

Joukossa sen ainesosat löydämme hedelmämehua luonnon (tarjoamalla monipuolista hiilihydraatteja fruktoosia, alhainen glykeeminen), haaraketjuisia aminohappoja (BCAAta. L Leusiini, L isoleusiini ja L valiinin tarvitaan estämään lihasten kuihtumista ja viivästyttää väsymys), natrium ja kalium (välttämätön suorituskyky osallistumisestaan ​​mekanismeja lihaksen supistumisen ja rentoutumisen elektrolyyttejä), Vitamiinit (parantaa energiatehokkuutta osallistumalla aineenvaihdunta).

Lisäksi lisäyksenä, Cola ja Citrus maut sisältävät kofeiinia parantaa suorituskykyä stimuloimalla keskushermostoon niin lihas työkyky on parantunut.

Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

HiGUMS Blocks on ratkaisu jokaiselle urheilijalle, joka vaatii suurempaa energian saannin aikana liikuntaa, riippumatta voimakkuus ja kesto, kuten mahdollisuus jakaa saannin eri myyntipisteissä voi mukauttaa kulutuksen tarpeisiin kunkin yksittäisen.

makuja

Sitruunahappo (kofeiinia), Cola (kofeiinia) ja marjoja (kofeiinia).

ainekset

Sakkaroosi, glukoosi siirappi, Natural hedelmämehut (7%), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), Stabilizer (sorbitoli), haaraketjuisia aminohappoja (L Leusiini, L isoleusiini, L valiini), Minerals (kloridi kalium, natriumkloridi), kofeiini vedettömässä 1,2, vitamiineja (L askorbiinihappo, nikotiiniamidi, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiini-hydrokloridi), Aroma, väriaineita (E 100) 1 (E 150c) 2 (E 120) 3.

allergeenit

Se ei sisällä allergiaa aiheuttavista ainesosista.

suorituskyky

Pussi 5 yksikköä.

Kuinka käyttää

HiGums ottaa paketin (5 yksikköä) ja energiahuollon harjoituksen aikana.


Tunnetko jo kaikki Nutrisport Higums With Cafeina 20 Units:n ominaisuudet? smashinn:ssa, valikoimme tennis & padeltuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Terveys ja ravintotuotteita, tsekkaa koko Urheilulisät valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Nutrisport, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien tennis & padel asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Nutrisport Higums With Cafeina 20 Units

Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje