`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nutrisport

Nutrisport Gel Guarana Box 24

Nutrisport Gel Guarana Box 24

  • Nutrisport Gel Guarana Box 24
  • Nutrisport Gel Guarana Box 24
  • Nutrisport Gel Guarana Box 24

Nutrisport Gel Guarana Box 24

Tuotekuvaus Nutrisport Gel Guarana Box 24

Määrä per annos (1 ml geeli 40):

energia:

Hiilihydraatit lyhyt ketju (4,6 g):

Nutrisport Gel antaa sinulle oikea määrä hiilihydraatteja lyhytketjuisia (Fruktoosi + dekstroosi) varmistaa energiahuollon välittömästi aiheuttamatta toivottuja huiput verensokeri (ja siksi insuliini) vastaa pelätty "pettymys."

hiilihydraatit pitkäketjuiset (26 g):

Nutrisport Gel täydentää sen energinen kaava hiilihydraateilla pitkäketjuisia ansiosta mekanismi jatkuva imeytyminen, varmistaa pitkäaikainen energian saannin välttää lihasten väsymistä.

Suorituskyky ja stimuloivaa aktiivisuutta:

Guarana (100 mg):

Guaranauute lisää energian elimistössä ja parantaa toiminnan verenkiertoelimistön. Kiitos sen kofeiinipitoisuus on myös stimuloiva vaikutus, joka viivästyttää väsymys urheilijoille.

Kofeiini (45 mg):

Kofeiini on psykoaktiivinen aine, joka vaikuttaa hermostoon palauttamalla "hälytystasoista" kehon kautta sen vaikutus nautintoaine. Se on tieteellisesti todistettu ergogenic valtaa urheilija stimuloiva energiantuotannon prosesseissa, yhä lipolyysiä ja lisättäessä vastustuskykyä väsymystä.

Ravinteiden otto ja suorituskyky:

B-vitamiinit (15% RDA *):

Aseta vesiliukoisia vitamiineja (B1, B2, B3 ja B6) välttämätön prosessi saada energiaa kehossa. Käytäntö liikuntaa jotka lisäävät sen toiminnalle ja siten kasvu tarpeisiin tämän ryhmän tärkeitä vitamiineja urheilijan suorituskykyä.

elpyminen :

BCAAta:

Siirteen Aminohapot (BCAA) on suuri voimakattilan sen runsautta lihaskudoksen kehon. Se, missä määrin on lisätty (2: 1: 1) maksimoi regeneratiivisen vaikutuksen. Lisäksi tilanteessa korkean energian kysyntä, tarjoavat nopean energiansäästöä mahdollistaa Lihasglykogeeni.

Sisältää: L leusiini (80 mg), L valiini (40 mg), L isoleusiini (40 mg)

antioksidantti:

E-vitamiini (44% RDA *):

rasvaliukoinen vitamiini kanssa antioksidantti. Reagoi vapaita radikaaleja syntyy aikana liikuntaa, välttämällä tuhoaminen "hyvä solut" ja viivyttää ikääntymistä. Sitä pidetään sydän suojaava ja virkistäviä vitamiinia. Yhdessä C-vitamiini ne parantavat sen antioksidanttivaikutuksia.

C-vitamiini (15% RDA *):

hidrosuluble vitamiini tunnettu antioksidantti tehon ja puuttua prosesseihin kollageenin, tärkein osatekijä ruston ja luun. Yhdessä E-vitamiini antioksidantti on parannettu.

Esittely

Geeli 40 g

Käyttö Ohjeet:

Ota 1 (40 g) geeliä 45 minuutin välein intensiivistä aerobista liikuntaa tai alkuun koulutusta (Max 3 geelit)


Etsitkö Nutrisport-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Nutrisport Gel Guarana Box 24:a? smashinn:sta, löydät täyden Terveys ja ravinto tuotekokoelman ja tennis & padel tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme smashinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin tennis & padeltarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Nutrisport Gel Guarana Box 24

Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje